Over Unilabs | Unilabs Nederland Skip to main content

Over Unilabs

Medische diagnostiek: van aanvraag tot uitslag

Welkom op de website van Unilabs Nederland

Wij zijn Unilabs, een van de grootste laborganisaties van Nederland én Europa. Onze wortels zijn oer-Hollands, u kent ons waarschijnlijk van de organisaties Saltro, Medlon en SHO. Met zo’n 1.500 collega’s zetten wij ons iedere dag in om onze patiënten en artsen de beste zorgervaring te bieden.

Patiënten kunnen bij ons terecht voor medische diagnostische onderzoeken, zoals bloedonderzoek, medische microbiologie, röntgenfoto’s, echoscopie, functieonderzoeken en zwangerschapsdiagnostiek.

  • Korte wachttijden
  • 250 + priklocaties
  • Eigen team van vakspecialisten
  • Van aanvraag tot uitslag

Unilabs is een landelijke organisatie van regionaal ingebedde werkmaatschappijen

 

medlon logosaltro logoSHO UnilabsAtalmedial a Unilabs Company

Wij werken nationaal en regionaal samen met partners, om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Wij leveren diagnostische producten en diensten van hoge kwaliteit. Oók specialistische diagnostiek. Wij ontwikkelen de persoonsgestuurde digitale diagnostiek van morgen in co-creatie met de eindgebruiker. Samen zijn we groter, sterker, slimmer én slagvaardiger.

Onze missie

In ons werk staan mensen altijd centraal. Alles is erop gericht om de zorgvrager, de (zorg)professional en de consument zo goed mogelijk te ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen over gezondheid, ziekte en zorg. Daarmee dragen wij bij aan het versterken van de zelfredzaamheid en zelfregie van zorgvragers. Wij geloven dat in de zorg van morgen de individuele zorgvrager en consument leidend zijn. Tevens zijn we ons ervan bewust dat onze werkzaamheden impact hebben op de wereld om ons heen. We zetten ons actief in om een zo duurzaam mogelijk effect te genereren.

Onze visie

Wij leveren hoogwaardige diagnostische producten en diensten op maat en dichtbij. Daarnaast werken we voortdurend aan het vernieuwen van ons vak, op verschillende manieren:

  1. door steeds meer digitale diensten te creëren, waar onze klanten op elk gewenst moment gebruik van kunnen maken.
  2. met experimenten en onderzoek door ons medisch en wetenschappelijk talent, waarvoor in Nederland een uitstekende voedingsbodem is.
  3. door kansrijke innovaties internationaal te delen en goede ideeën uit te werken tot concrete producten en diensten.
  4. door samen met academische partners te werken aan eigen algoritmen, op basis van onze grote hoeveelheid rijke data.

Als landelijke organisatie helpen we steeds meer mensen weloverwogen beslissingen te nemen over gezondheid, ziekte en zorg. Niet alleen zorgprofessionals en consumenten, maar ook bedrijven/

Consumenten

Consumenten krijgen inzicht in hun gezondheid met onze zelftests en zelfafname. Zij hebben de regie, dankzij inzage in de onderzoekuitslagen, voorzien van onze vakkundige duiding en een persoonlijk, begrijpelijk advies.

Zorgprofessionals

Voor zorgprofessionals verrichten we uitstekende en snelle analyses. Zij kunnen diagnostiek eenvoudig aanvragen en hebben toegang tot de meest actuele informatie, eveneens voorzien van duiding. Met onze digitalisering dragen we ook bij aan de optimale samenwerking tussen zorgvrager en behandelaars, en aan de multidisciplinaire samenwerking tussen zorgprofessionals onderling.

Bedrijven

Bedrijven bieden we snelle analyses op locatie, opleidingen en diagnostiek, die bijdraagt aan een gezonde arbeidsomgeving. Voor al deze klanten geldt dat ze hun persoonlijke gegevens altijd en overal veilig kunnen inzien en met anderen kunnen delen.

Welcome to the Unilabs Website

Continue to the main Corporate Website

OR: Select a Unilabs Country Website from the list below