Atalmedial officieel onderdeel van Unilabs Skip to main content

Nieuws

07-11-23

Atalmedial officieel onderdeel van Unilabs

Met trots verwelkomen we Atalmedial in de Unilabs familie. Atalmedial is een krachtige organisatie, die actief is in een groot deel van Nederland op het gebied van laboratoriumdiagnostiek en trombosezorg. We bundelen de krachten met regionale partners Saltro, Medlon, SHO en nu Atalmedial om ons commitment te versterken. Onze missie is een organisatie op te bouwen met een netwerk van gespecialiseerde diagnostische laboratoria, die eersteklas diensten bieden in een groot deel van Nederland.

Beste van twee werelden

Jeroen van Roon, onlangs benoemd tot Directievoorzitter Unilabs Benelux:  "Door de krachten te bundelen met Atalmedial krijgt Unilabs 'the perfect fit'. Op deze manier zijn wij in staat om veel zorgverleners en patiënten in een groot gebied in Nederland te bedienen en ons strategisch innovatieprogramma breder uitrollen. We kijken er erg naar uit om onze nieuwe collega's van Atalmedial te verwelkomen zodra de overname is afgerond."

Atalmedial

Atalmedial is een toonaangevende dienstverlener in Nederland op het gebied van laboratoriumdiagnostiek. Daarnaast exploiteert Atalmedial één van de grootste trombosediensten van Nederland. Klik hier voor meer informatie. 

 

Unilabs Atalmedial

Welcome to the Unilabs Website

Continue to the main Corporate Website

OR: Select a Unilabs Country Website from the list below