Zorgverlener | Unilabs Nederland Skip to main content

Zorgverlener

Unilabs levert kwalitatief hoogwaardige diagnostiek voor patiënten van huisartsen, specialisten en organisaties. Van bloedafname tot uitslag.

Uw patiënten kunnen bij ons terecht voor diagnostische onderzoeken, zoals bloedonderzoek, medische microbiologie, röntgenfoto’s, echoscopie, functieonderzoeken en zwangerschapsdiagnostiek.

Samen

Alles is erop gericht om de zorgverlener en de patiënt zo goed mogelijk te ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen over gezondheid, ziekte en zorg. Samen met onze eigen specialisten dragen wij zo zorg voor de beoordeling en kwaliteit van onze onderzoeken. Aanvullend hebben een nauwe samenwerking met specialisten van de ziekenhuizen in ons werkgebied.

Net als u, gaan wij voor de beste zorg, dichtbij de patiënt

Wij werken op diverse locaties, dichtbij uw patiënt. Onze medewerkers zien er op toe dat uw patiënt op een vriendelijke, betrokken wijze in een prettige omgeving wordt geholpen. Uitslagen worden vrijwel altijd binnen 24 uur met u gedeeld.

1. Bij u in de praktijk

Afhankelijk van de vraag en de grootte van uw praktijk, kunnen onze medewerkers ook één of meerdere dagdelen per week bloed afnemen of ander onderzoek uitvoeren in een aparte ruimte in uw praktijk.

2. Aan huis

Wij  bieden ook de mogelijkheid aan om bloed af te nemen bij minder mobiele patiënten (thuisprikken). De huisbezoeken zijn alleen bedoeld voor patiënten die fysiek niet in staat zijn om zelfstandig dan wel met begeleiding naar een locatie te komen.

3. Bij een priklocatie

Wij hebben ruim 250 locaties in Nederland waar patiënten terecht kunnen. Er is dus altijd wel een prikpost dichtbij! Op vrijwel alle locaties is voldoende ruimte om uw auto of fiets te parkeren. Meestal is dit gratis.

POCT (point-of-care-testing)

Met POCT kunt u eenvoudig zelf laboratoriumonderzoek uitvoeren in uw eigen praktijk. U krijgt meteen een uitslag en u kunt sneller vervolgstappen ondernemen. POCT geeft ook snel duidelijkheid bij spoeddiagnostiek en acute ziektes. Daarbij is het extra fijn dat u onze gespecialiseerde POCT-medewerkers kunt raadplegen bij vragen

Afnamemateriaal

U kunt gratis afnamematerialen bestellen. Op deze pagina kunt u, als aanvrager, voor alle verschillende regio’s uw POCT en overig materiaal bestellen. Contact met een van onze specialisten Voor intercollegiaal overleg kunt u, 24 uur per dag, contact opnemen met één van onze vakspecialisten via 030 236 11 00 (optie 2) . Onze specialisten beantwoorden graag uw vragen over uitslagen, referentiewaarden of behandeling.

Welcome to the Unilabs Website

Continue to the main Corporate Website

OR: Select a Unilabs Country Website from the list below