CARE BIG | Unilabs Nederland Skip to main content

CARE BIG

Waarin onderscheidt Unilabs zich als organisatie?

Wat maakt Unilabs als organisatie?

Twee woorden: CARE BIG.

In 2017 heeft Unilabs besloten om de passie en houding van onze medewerkers te vertalen naar iets dat ons nog meer kan onderscheiden.

 

Het resultaat was onze Missie, Motto en Mantra (MMM):

Onze Missie: Het hart en begin zijn van alle effectieve behandelingsbeslissingen.

Ons Motto: Wij geven u de antwoorden die helpen bij de zorgverlening.

Onze Mantra: CARE BIG.

En het is vooral onze CARE BIG Mantra die ons onderscheidt als Unilabs.

  • Stap in de schoenen van uw klanten
  • Haal het beste in elkaar naar boven
  • Probeer nieuwe dingen uit
  • Maak een verschil

CARE BIG en het cultuuropbouwend gedrag moedigt ons aan om ons te richten op de behoeften van klanten; ze staan centraal in wat we doen, en de mensen die op ons vertrouwen om effectieve beslissingen te nemen. CARE BIG herinnert ons eraan dat ons uiteindelijke doel niet alleen het verwerken van monsters is, maar het vinden van antwoorden die mensenlevens verbeteren.

CARE BIG is meer dan zomaar een mantra; het is verweven in alles wat we doen op elk niveau van ons bedrijf. Alle vitale zakelijke beslissingen worden beoordeeld in relatie tot Unilabs' MMM, en elk jaar worden alle medewerkers van Unilabs aangemoedigd om jaarlijks een CARE BIG-belofte te doen die het verschil zal maken voor henzelf, de hele Unilabs Groep en haar klanten.

Om CARE BIG te doen, betekent het om verder te gaan dan de plicht, of we nu zijn gevraagd of gewoon omdat we weten dat het juist is. Telkens wanneer we CARE BIG doen, is het altijd buitengewoon. Het maakt echt een verschil voor collega's, klanten en patiënten.

Welcome to the Unilabs Website

Continue to the main Corporate Website

OR: Select a Unilabs Country Website from the list below