UNILABS RONDT OVERNAME DOOR DEENSE A.P. MOLLER HOLDING AF Skip to main content

Nieuws

15-03-22

UNILABS RONDT OVERNAME DOOR DEENSE A.P. MOLLER HOLDING AF

Genève, 15 maart 2022: Unilabs, de toonaangevende Europese leverancier van diagnostische diensten, maakt nu deel uit van de Deense A.P. Moller Holding, opgericht en geleid door de familie Maersk. De deal, aangekondigd in december 2021, is vandaag gesloten.

"A.P. Moller Holding is een fantastische nieuwe eigenaar, en past perfect bij onze Care Big-cultuur", aldus Michiel Boehmer, CEO van Unilabs. "A.P. Moller Holding heeft het soort langetermijnvisie dat ons in staat zal stellen te investeren in de toekomst, onze groei verder te versnellen en ervoor te zorgen dat we niet uit het oog verliezen waar het echt om gaat - onze mensen, onze patiënten en onze klanten."    

"Unilabs past goed bij het doel van onze Groep, omdat wij geloven dat Unilabs een belangrijke oplossing biedt voor de uitdagingen van de samenleving op het gebied van gezondheidszorg. Toegewijde specialistische kennis, industriële schaal en uitmuntende processen zijn kritische succesfactoren om een betrouwbare partner te worden voor zorgaanbieders," aldus Jan T. Nielsen, CIO, A.P. Moller Holding.

Mediacontactpersonen:
Alistair Hammond, Directeur Communicatie
e: Alistair.Hammond@Unilabs.com
t: +44 771 773 0441

Mika Bildsøe Lassen, Hoofd Branding en Corporate Communications
e: Mika.Lassen@apmoller.com
t: +45 2055 2655

 

Over Unilabs
Unilabs is een van de grootste diagnostiekbedrijven van Europa met substantiële bedrijfsactiviteiten in het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Het is de enige pan-Europese diagnostiekgroep die digitaal toegankelijke laboratorium-, pathologie- en beeldvormingsdiensten levert aan patiënten en zorgaanbieders. Unilabs is voorloper op digitaal gebied en thuis op alle gebieden binnen de diagnostiek. De ruim 12.000 werknemers redden dagelijks levens en verbeteren de levenskwaliteit van veel mensen.

Unilabs is sterk betrokken bij de strijd tegen COVID-19 – en investeert substantieel in technologie, apparatuur en mensen om snelle, betrouwbare COVID-19-tests te leveren aan meer dan 15 landen. Sinds het begin van de pandemie heeft Unilabs al bijna 20 miljoen COVID-tests uitgevoerd.

 

Over A.P. Moller Holding
A.P. Moller Holding is de moedermaatschappij van de A.P. Moller Group. De doelstelling van A.P. Moller Holding is om ‘nyttig virksomhed’ te ontwikkelen, d.w.z. om te investeren in en het ontwikkelen van bedrijven die een positieve impact hebben op de samenleving. Als u meer wilt weten, ga dan naar www.apmoller.com.

Welcome to the Unilabs Website

Continue to the main Corporate Website

OR: Select a Unilabs Country Website from the list below