SHO | Unilabs Nederland Skip to main content

In de week van 27 juni tot en met 1 juli verplaatsen wij onze laboratorium-activiteiten voor onze klanten in Gelderland en Veenendaal naar ons Unilabs-huisartsenlaboratorium in Utrecht (voorheen Saltro). Dit is onderdeel van onze integratie van de Nederlandse vestigingen van Unilabs Nederland. Op deze pagina kunt gemakkelijk materiaal bestellen, vragen stellen en meer achtergrond informatie vinden over de wijzigingen. 

Bent u aanvrager in Twente? Dan leest u hier meer.

Wat verandert er in de aanvragen voor u?

Vanaf 1 juli vindt u hier achtergrond informatie over veranderingen op het gebied van microbiologie, klinische chemie en bijvoorbeeld nieuwe doorbelwaarden. 

Lees meer

Materiaal bestellen

Vanaf 27 juni bestelt u in de webshop het materiaal dat u nodig heeft voor diagnostiek. In het portaal vindt u het beschikbare materiaal. Uw persoonlijke inlog heeft u separaat ontvangen.

Lees hier de instructie online bestellen.

Bestellen

Veel gestelde vragen

Hier vindt u een overzicht met meestgestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag!

Locaties SHO

Hier vindt u de dichtstbijzijnde locatie in omgeving Gelderland en Veenendaal met daarbij ons aanbod van diensten.

Overzicht locaties

Afspraak maken?

Voor u ons bezoekt, kunt u een afspraak te maken op een locatie en tijdstip naar keuze.

Afspraak maken

Contact SHO

Heeft u vragen over bloedafname en ander onderzoek in omgeving Gelderland dan kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers via 088 - 99 97 186 of relatiebeheer@sho.nl

Wij helpen u graag!

Welcome to the Unilabs Website

Continue to the main Corporate Website

OR: Select a Unilabs Country Website from the list below