Atalmedial officieel onderdeel van Unilabs | Unilabs Nederland Skip to main content

Atalmedial officieel onderdeel van Unilabs

Met trots verwelkomen we Atalmedial in de Unilabs familie. Atalmedial is een krachtige organisatie, die actief is in een groot deel van Nederland op het gebied van laboratoriumdiagnostiek en trombosezorg. We bundelen de krachten met regionale partners Saltro, Medlon, SHO en nu Atalmedial om ons commitment te versterken. Onze missie is een organisatie op te bouwen met een netwerk van gespecialiseerde diagnostische laboratoria, die eersteklas diensten bieden in een groot deel van Nederland.

"Onze kracht zit in een uitstekend team, sterke partnerschappen met lokale zorgverleners, en een brede expertise. Samen leggen we de basis voor een gezondere toekomst voor iedereen. Het welzijn van mensen staat centraal in alles wat we doen."

Jeroen van Roon, CEO Unilabs

Bouwen aan netwerk van gespecialiseerde laboratoria
Onze wijze van dienstverlening blijft zoals u gewend bent en zullen wij de aankomende periode verder optimaliseren. Het ultramoderne, bijna volledig geautomatiseerde laboratorium van Atalmedial biedt een grote capaciteit met de nieuwste analyse technologie. We bouwen hiermee verder aan een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde laboratoria in Nederland met expertise op elk diagnostisch gebied, variërend van laboratoriumtesten tot beeldvorming en DNA-analyse.

 

Ruimte om te Investeren in innovaties en (digitale) processen
Als gevolg van de overname kunnen we lokale innovatie bevorderen, intelligente technologie implementeren, gebruik maken van internationale expertise, en kennis en inzichten delen. We werken aan oplossingen die helpen bij het optimaliseren van de werkprocessen, zoals bijvoorbeeld in de huisarts- en verloskundige praktijk waardoor er meer tijd overblijft voor de complexe zorg. Denk hierbij aan een volledig digitaal proces van aanvraag naar uitslag.

Lees meer

 

350+ Locaties door heel Nederland
De nabijheid en dichtheid van ons bloedafname netwerk wordt met de komst van Atalmedial vergroot. In de regio Groot Amsterdam (Noord Holland en Zuid Holland) neemt het aantal bloedafname locaties met meer dan 100 locaties toe.

Welcome to the Unilabs Website

Continue to the main Corporate Website

OR: Select a Unilabs Country Website from the list below