Unilabs Academy | Unilabs Nederland Skip to main content

Unilabs Academy

De Unilabs Academy is een platform waarop we gratis en betaalde scholingen aanbieden.

Unilabs Academy

Samen met Prelum, expert bij- en nascholing in de medische sector, ontwikkelen wij nascholingen voor praktijkassistenten, praktijkondersteuners en huisartsen. Iedereen krijgt toegang tot de juiste kennis die direct toepasbaar is in de praktijk. Bijvoorbeeld in de vorm van geaccrediteerde nascholingstijdschriften, e- learning, kennisplatforms, boeken, podcasts cursussen en trainingen.

 

Samen voor de beste zorg

De scholingen die worden aangeboden zijn ontwikkeld vanuit onze kennis op het gebied van innovatie en diagnostiek. Samen zoeken we naar leeroplossingen die vernieuwen en verbeteren zodat zorgprofessionals bijblijven in hun vak en de beste zorg kunnen verlenen.

 

Eigen leeromgeving

Voor onze scholingen gaat met een persoonlijk Unilabs Academy account. Na registratie krijg je toegang tot de catalogus met alle e-learnings. Op basis van de wensen bepalen we de leerbehoefte van jou en je collega’s. Via het dashboard blijf je op de hoogte over de voortgang van alle teamleden.

 

Accreditatie

Al onze scholingen zijn geaccrediteerd met een eventuele uitzondering van scholingen die worden gegeven door gastsprekers.

 

Unilabs Academy in het kort:

  • Online omgeving
  • Maatwerk
  • Eenvoudig in gebruik
  • Team-dashboard
  • Volledige en actuele content

Meer weten of heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

Welcome to the Unilabs Website

Continue to the main Corporate Website

OR: Select a Unilabs Country Website from the list below